Wednesday, December 8, 2010

2010 12 08

Kat A Famosa - rented a bungalow for the whole family.  Best giler.  Bebudak memang seronok main main air kat swimming pool.  Mak mak pulak sibuk bincang pasal wedding and preparation.  Angah so concern about the pelamin.  Of course she wants the best for our little brother. 

Aliff - if you were reading this, you should realise now that everybody in the family wants the best and only the best for you...

Cantik giler kan.  So sweet so chomel.

Tetapi masalahnya majlis nanti nak buat kat umah je.  Kalau kat dewan bolehlah buat extra vass macam ni.

Stage untuk pelamin mesti lebih tinggi dari meja beradap kan....  Kan senang kalau kita ada wedding planner tapi nanti tak syok juga sebab nanti wedding planner buat apa yang mereka suka buat bukan apa yang kita suka tengok...  Tak syuka macam tu ...

1 comment:

  1. Saya rasa awak kena start buat list. Kenduri kahwin ni memang leceh. Lebih2 lagi kalau semua kena buat sendiri

    ReplyDelete