Wednesday, February 2, 2011

2011 02 01

Hari ni orang orang yang keje kat KL bercuti - celebrate Hari Wilayah.  Ai keje kat Selangor tetapi yakin sangat hubby mesti ada agenda menyabit hari ni so Ai pun bercuti. 

Adik ngan Angah pun sekolah kat kawasan Selangor, pepagi dah gi hantar anak ke sekolah.  Jumpa teacher  Sharifah (class teacher) kejap.  Tanya perkembangan adik ngan angah, tanya buku buku yang perlu dibeli, tanya macam macam lah.

Pastu hubby ajak balik.  Hati ku dah berdetik - mesti nak antar gue balik dan dia gi menyabit.  Sampai kat umah baru dia sebut - Ai gi kelab jap.  So cepat cepat cakap nak ikut.
Sampai kat sana - first impression - lelaki kat sini semuanya dah tue tue, rambut manyak uban, mostly pensioners dan orang orang yang tak tau cara lain untuk habiskan masa.  So boring.  Yang pompuan pulak, mostly Japanese and Chinese. 
Nak tunggu turn untuk pergi padang punya lah lama.  So gi tengok orang practice kat driving range kejap. 
Hubby join main ngan orang tue tue.  So tak shuke sebab diaorang tu tak happening lah...  Aiseh nasib.........

No comments:

Post a Comment