Saturday, February 5, 2011

2011 02 03-05


Yeah yeah...harinya dah tiba.
Dah dua bulan planned surprise besday untuk hubby tercinta.  Terseksa sungguh membiarkan si dia tertanya tanya kenapa no party, no present, no luvie luvie...

In Penang now.  Last 24 hours, hatiku berdebar debar, how to break the news, how to ask him to follow me to Penang, how this, how that.  Finally - yeah yeah berjaya juga.

Hubby shayang keep asking me about hotel.  I keep my lips sealed tight.  Tunggu.  Sampai kat Airport Bayan Lepas, ambil kereta sewa dan set GPS to Hard Rock Hotel.  Hubby takut takde room available.  Of course kalau walk in sekarang, memanglah takde room tetapi Ai dah booking 2 bulan lalu.  Mestilah ada room.  Thanks to Magdeline, Hard Rock Hotel for all the arrangements.  The vass...

Ai think hubby shayang mesti tertanya tanya tetapi keegooannya mengatasi segalanya.  Ha ha malam ni surprise party pulak...  Tunggu

Ajak hubby dinner kat Hard Rock Hotel.  Reserved dinner at 8:30 pm.  Makan makan, borak borak, tetiba ada lion dance show, jom tengok dulu pastu sambung makan lagi sampai lah pukul 9:30 malam.  Tetiba ada announcement - Diminta En. Azizul & Ruzain untuk berdiri kerana hari ini kita semua akan celebrate their besday.  Muka hubby terkujut but sempat senyum.  Layan..

Hopefully, hubby shayang sentiasa bahagia dan dirahmati yang Esa sentiasa.  I luv you sho much..  Dah tua, tak boleh nakal dan baran baran lagi tau!!

No comments:

Post a Comment