Thursday, April 14, 2011

2011 04 14

Fuh fuhh... kena tiup sikit sebab blog ni dah bersawang sawang dah.

Banyaknya nak cerita tapi tak tahu nak start kat mana... 
My life is so bz ngan kerja, family, hubby golf passion, preparation for adik wedding...
Alamak..preparation for adik wedding...sebenarnya belum banyak yang dibuat.  Macamana ni...  So takut.  Help help...

  
2011 02 26 - Food Testing D'Ara Catering

Sepanjang bulan February, kami dah rasa makanan dari:-
i.   D'Ara Catering,
ii.  Sri Angsana Catering
iii. Seri Payung Catering

Menurut kawan2, I should try:-
i.   Yeob Catering
ii.   Mutiara Catering
Ok.. I will try and then - that's it.  Must make up my mind and choose.  Sorry mum... you must be worried sick, if you know I'm still delaying ... becoz I want the best for you.


Ini gambar bunga pahar yang dibuat oleh Rai dari http://raicraft.blogspot.com/

Bunga pahar ni cuma untuk VIP sahaja.  Siapa VIP tu?  VIP tu adalah makcik makcik dan pakcik pakcik saya.
Untuk tetamu lain, mak akan dapatkan telur juga tetapi dalam kotak.  Jadi panggil bunga kotak bukan bunga pahar tau!!



Ini adalah contoh corsage anak2.  Cantik tak?  Anak buah sekarang ni ada 4 orang tetapi yang boleh berjalan sendiri cuma my twin daughters, anak angah (2 orang) dan anak abang (1 orang).  Total berapa yek??  5 orang - so corsage nya cuma 4 je lah kan sebab takkan anak lelaki pun pakai corsage.


Ini adalah kumpulan Gamelan yang akan buat persembahan kat majlis adik nanti.  Nama kumpulan ini adalah, Kumpulan Gamelan Ritmasari.  Met Zul lepas ambil result SPM Ujin.  Paid the deposit.  He's nice guy.  Memang kami tak cakap banyak.  Actually I planned nak tanya macam macam tentang gamelan tetapi I'm so rushing.  Nantilah - bila senang kita bincang k.

2011 03 28
Cakap pasal Ujin, my son dah dapat result SPM.  7A & 3B.
Congratulation sayang.  Sebagai reward - inilah hadiah yang Ujin minta...
Electric guitar lengkap ngan speaker besarnya...  So loud

Ok sekarang dah pagi... bila senang kita sambung lagi ok.

No comments:

Post a Comment