Friday, June 3, 2011

2011 06 02

Yeah yeah ari ni my daughters balik ke KL.  Dah seminggu adik ngan angah ikut mak balik kampung.  Windunya.  Orang kata duduk ngan suami berdua duaan best sangat.  Hmm entahlah.  Takde yang seronokpun.  Bosan adalah...  Tiap tiap ari balik lewat.  Ada sekali tu, dah sms on the way, boleh sms balik kata balik lewat sebab tetiba ada temu janji ngan datuk ntah mana mana ntah...  Kita sama sama tengok samada datuk datuk tersebut akan membantu bila ada masalah nanti.  Tungguuuu

Balik kerja, cecepat balik rumah mak.  Ambik anak2.  Tanya diaorang nak gi mana.  Cepat je diaorang jawab KLCC so KLCC here we comes...  Makan makan dulu, pastu bawak diaorang gi kat Taman Permainan kat KLCC tu.  

About 10 pm, gi tengok air pancut kat depan KLCC pulak.  Besh besh.  Good to have my kids around me. 

No comments:

Post a Comment