Friday, June 10, 2011

2011 06 10

Lepas check out from Clearwater Sanctuary, check in kat Tambun pulak.  Kesian kat anak2 dara I ni - asyik melayan si abang, takut diaorang rasa terpinggir pulak.  Ari Sabtu nak bawa semua anak2 ku ke Sunway Tambun Lost World.  Hopefully anak2 gembira ...  Dah dua malam Ujin tidur kat hostel, so malam ni nak gi ambik Ujin untuk tidur sekeluarga.


Kitorang duduk kat Alpine Apartment - hotel kat Sunway Tambun tu dah penuh.  Ada 3 bilik kat Apartment ni.  Kalau korang tanya review - pesanan saya adalah : jangan duduk kat sini.  Bayar RM770 untuk 3 hari 2 malam - tak berbaloi.  No breakfast, no hotel like facility.  So boring.  Furniture kat dalam apartment ni macam dah berbelas tahun usianya.  Tak berbaloi betul.

No comments:

Post a Comment