Saturday, June 11, 2011

2011 06 11

Anak2 dah bangun pagi lagi.  Sebab??  Dah janji nak pergi Sunway Lost World kan ...  Memang best tempat ni.  Walaupun tak sebesar Sunway Lagoon KL tetapi tarikannya tersendiri.    Package yang ditawarkan termasuklah entry ticket, food & beverages, paddle swan ride, fish food, mystery gift and free ride.  Kat sini ada petting zoo - surprisingly tak busuk macam kat Zoo KL.  Diaorang guna method penapaian buah2an.  Alaa yang macam buat baja tu.  So air dia, diaorang sembur around the petting zoo.  Wallah kurang bau, takde lalat langsung.

Angah was incredibly berani.  She rides the three rides yang menggayatkan tu.  Adik pulak, takut sesangat sampai almost nangis...

Malam ni kitorang ada dinner tau.  Ngan kawan lama Papa from TBS.  Namanya Prof Malik.  Ok.  Layanzz gambar ok..


 Dah dapat tiket.  3 package adult.  2 single ticket.

 Pool was empty.  Takde orang.  Best.
 Adik ngan Angah je naik merry go round ni.


 Ini gua betul tau.  Busyuk...  Sambil enjoy sambil belajar.  Bagus kan...
 Included in the package

 Petting Zoo paling best.  Zoo staff was excellent.  Tak sombong.  Sangat peramah dan tak kedekut ilmu.  Better than Zoo Singapore kot








 Minum kejap.  Haus.

 Gi SPA pulak.  Hotspring buka hingga pukul 10 malam.  Air panasnya cuma 40 - 43 degree je.  Suam suam kuku je.  Tapi kalau duduk lama lama mungkin masak juga telur
 Refleksology kaki ngan air panas.  Nampak tak batu batu kat dalam tu. 

 Adik tu sebenarnya takut


 Angah ni selamba je.  Tak takut pun.



 Cuba tengok muka adik

 Adik kata "lega".  Angah kata "nak naik lagi".



 Papa ngan friend lama from TBS.  Very humble person.  Tak ada bunyi sombong langsung.  Tak macam separuh orang yang tak berapa pandai tapi berlagak pandai.

 Ini kawan Papa, Prof Malik ngan isterinya. 


Ujin ... macam biasalah.  Tak berbunyi.

No comments:

Post a Comment