Sunday, June 12, 2011

2011 06 12

Cepat sungguh masa berlalu.  Cuti sekolah pun dah abis.  Kami dah sampai KL petang tadi.  Sedih tinggalkan anak bujangku.  Insya Allah..nanti kita jumpa ekk.  Pukul lapan pagi dah check out.  Pegi sarapan kat depan hotel Sunway dan bawa anak gi Jusco Kinta.  Ujin nak cermin mata baru kerana yang lama dah tak jelas katanya.  1 minggu baru boleh siap.  Singgah MPH dan Popular book store untuk beli revision book.  Riak muka Ujin shows yang dia sedih sangat - bila dah habis semua urusan kat Jusco Kinta, tetiba Ujin kata - Ma, jum balik.  I said "ok".  Ujin nak balik Teratai lah Ma.  Boleh tak?  Hu hu so sedih...  Tak dapat nak komen.  Ada kengkawan yang tanya - apa yang berubah sejak you cuti.  I said banyak:-
1.  Sekarang saya takde transport
2.  Sekarang saya rindu anak saya teramat
3.  Sekarang saya tahu Ujin dah ada roommate so lega sikit
4.  Sekarang dah settlekan transport untuk Ujin - pelekat kenderaan pun dah dapat
5.  Sekarang suami dah ada friend baru untuk pergi menyabit
6.  Sekarang duit dah abis...

No comments:

Post a Comment