Thursday, July 14, 2011

2011 07 13

Malam semalam adik dijaga oleh seorang bapa saudara yang kami panggil "abah" dan seorang teman sekerja adik yang bernama Bayuki.  Terima kasih guys.

Aku ambil cuti ari ni dan hubby flying to Offshore this morning so selepas hubby berangkat ke airport, Ai cepat cepat uruskan anak-anak.  Selepas solat Subuh terus ambil angah dirumahnya dan kami bertolak ke Melaka.  Mak, Ayah & Balqis satu kereta.  Ai & anak-anak with Angah & anak-anak satu kereta.  Stop makan sarapan kat Seremban dulu.

Sesampai kat Melaka, kami tak boleh masuk sebab doktor sedang buat round. 

  
Ward 4.4.  Tak dapat masuk.  Kena tunggu...

Wajah-wajah yang sedang menanti dengan sabar

Tunggu kat luar sampai malam.  Bayangkan betapa sayangnya kami semua kepadanya.

Lepas tu dapat jumpa adik.  Sian tengok dia. 
Fractured pelvic.  (Nampak tak plate tu??  Itu adalah metal plate yang diletakkan pada pelvic bone supaya fractured itu dapat diperbaiki) Internal bleeding.  Bruises everywhere.  Ai hate that blooody idiot teenage hilux driver who hit my brother.  Cilakak betul.


No comments:

Post a Comment