Tuesday, July 19, 2011

2011 07 16

Lepas surveying kereta, bertolak ke Melaka untuk visit adik.  Apa khabar adik ye?  Jom tengok...

Kengkawan adik dari Honda serta keluarga mereka


Pernah tengok orang berkampung di hospital??  Keluarga kami lah.  Kami cuma ada 4 beradik tetapi muafakat itu membawa berkat.  Alhamdulillah...

Adik sedih...  Sian dia...

Malam ni Izam nak jaga adik.  Alaa...I thought nak jaga malam ni.  Hmmm takpelah.  Ajak hubby yang sampai kat hospital pukul 5:30 petang untuk cari hotel for tonight.  Ohhh ohhh!!! Semua penuh - except Emperor Hotel.  So tua hotel ni.  Scary juga.  RM140.00 with breakfast.  Disebabkan hotel tak semanggah, kami gi jenjalan dulu kat Bandar Melaka...


Makan kat Nasi Lemak Antarabangsa, Dataran Pahlawan, Melaka

No comments:

Post a Comment