Saturday, July 30, 2011

2011 07 29

Arrange suamy untuk uruskan anak2 ke kelas piano.  Then visit adik kat spital.  Adik so kurus, so sakit.  Surviving spiritnya sudah hilang.  I will try to boost up his spirit again.  Insya Allah.  Pesan ngan adik adik yang lain untuk tidak neglect adik.  Kami bukan pelawat jadi sepatutnya bukan setakat menjenguk sahaja... dan sepatutnya tak perlu tunggu hujung minggu untuk menjaga adik.



Staff Nurse sedang tukar stoma bag adik


 



Kurus kan.  Skinnier than me.  Last week, when I last saw him, he was healthier, ceria person and go for it person.  Ari ni he is a skinny man, with worries in his eyes and uncertainties...That's not my brother.  Keep fighting adik


Tak tahu kenapa mak mesti bagi adik makan bubur.  Makan nasi tak boleh ke?

Perut adik dah kecik.  Disebabkan kurang lemak, besi tu mencengkam daging adik.

Doktor kata, ada 2.5 cm gap dekat tulang adik so kena pasang plate.  Adik makin down
 
Disebabkan oleh serious infection, adik has been transferred to an isolation ward.  Every petang mesti demam.  Hopefully nothing to do with the blood transfusion.  Kat sini, he is staying alone.  So boring.

I left him around 10:30 pm.  Good night adik.

Note:-
Bilik ni busuk sungguh.  Bau kencing.  Mungkin from the nearby toilet.

No comments:

Post a Comment