Friday, September 2, 2011

2011 09 02

Saya kata :
Menurut pandangan mata kasar saya, luka adik ni dah baik.

Doktor kata :
Polymixin ni works but we need to continue for another 2 weeks sebab kita takut kuman tu serang wound tu lagi.  Next Monday kita akan dapatkan nasihat pakar untuk operate dan pasang plate.  Walaupun begitu, antibiotik kena continue juga.  Operation akan memakan masa lebih kurang 45 minit. 
Complicationnya adalah bahagian yang kita nak pasang plate tu ada saluran kencing dan lain lagi.  Jadi ada kesukaran sikit.  3 hari selepas operation, kita boleh try to mobilise menggunakan wheelchair.

Saya kata :
Entah boleh percaya cakap doktor ni entah tidak.  Dah berapa kali cakap macam ni tapi tak de apa apa pun.
Boleh caya ke???

No comments:

Post a Comment