Sunday, October 2, 2011

2011 10 01 - Aktiviti sepanjang ari

Aktiviti di sebelah Siang

Lepas sembahyang subuh, gi tengok adik kat spital.  Bawa mi goreng dan roti bakar yang dibeli dari Papa Rich (sebelah Honda/Toyota) Jalan Cheras.  Tak sangka ada kopitiam yang beroperasi 24 jam.  Ingatkan kedai mamak je.  Minuman pulak, ari ni beli Mocha blended. 

Tengahari pergi pasang tinted kereta.  Pukul 5 petang pulak ikut Papa gi potong rambut kat Jalan Tuanku Abdul Rahman.

Aktiviti di sebelah Malam

Izam telefon, nak belanja makan.  So, I suggested pergi Muara Cawangan Menara Tinjau.  Everybody berkumpul kat umah Teratai.  TETAPI, bile sampai kat Menara Tinjau, kedai tersebut sudah ditutup.  Oh oh!!  Redah ke arah Langat ... Nasib baik ada satu kedai seafood (tak berapa best, tapi ok juga lah sebab orang belanja), Arina Seafood ....  Layanlah gambar ...




Sebelum dapat makanan



Waktu Makan - Semua Orang Sangat Bz


Tapi kami maintain vogue


Makanan ari ni disponsor oleh budak lelaki bermata sepet itu...  Namanya Jalie, dia adik lelaki saya.  Seorang lagi adik lelaki saya sedang makan malam di hospital.  Enjoyyyyyssss...  Budak perempuan yang tengah2 tu adalah adik perempuan saya tetapi saya lebih montok dari dia kan kan kan...

Sayang sangat ngan mak dan ayah.  Hopefully anak2 pun akan shayang kat kami suamy isteri macam nih...


No comments:

Post a Comment