Thursday, October 13, 2011

2011 10 13

Pejam celik pejam celik dah seminggu berlalu.  Percaya tak Adik  kena masuk OT lagi.  Bila? Kenapa?  10/10/2011 pukul 11 malam.  Doktor kata nanah masih ada.  Jadi mereka nak bersihkan.  Adik been fasting since 8:30 am.  Pukul 1:56 pagi hari Selasa 11/10/2011 baru keluar OT.  Kali ni operate kat tingkat 2.  Bila keluar, kat perut ada barang baru - mereka gunakan konsep vacuum pulak.  Sengsara sungguh hidup Adik. 

Entahlah dik, Along pun tak tahu samada to feel sympathy for you or otherwise.  Cannot say sabar anymore becoz .... but "I read somewhere - Allah takkan uji kita jika kita tak mampu untuk menghadapinya"  Maksudnya go Adik, you can do it.

Fikir fikirkan lah...

Nota:-
Percaya tak gambar ini diambil pada pukul 3:15 pagi.  Kuat semangat Adik kan.  Unbelievable...  Kuasa Allah.  Dia ambil sikit, Dia beri sikit.
Lupa plak nak cerita.  Ari Selasa lalu, Ai ambik maid baru kat Bandar Baru Ampang.  Namanya Heat Sah.  Panggil Asiah je.  Terus antar kat umah mak.  Kali ni buat concept, weekdays kat umah mak, weekend kat umah Ai. Insya Allah, semoga Allah memberkati maid kami kali ini.  Amin.

No comments:

Post a Comment