Sunday, March 4, 2012

2012 03 04 Weekend bersama anak2 - Taman Tasik Perdana

Naik tren pusing pusing Lake Garden dulu...Ambik mood

Per person RM1.00


Dapat port yang sesuai.  Takde orang, tepi sungai, padang luas...kalau baling Boomerang ni sure tak kena orang punya...

Setelah beberapa balingan, adik dah penat...macam biasalah budak ni.
Ada sikit M

Angah yang masih bersemangat.  Sebenarnya tak menjadi pun balingan masing masing.  Setakat baling straight je tak pusing balik pun...

TETIBA... sedang syok membaling dan mengutip. TOK bunyinya...

Dua dua orang kena marah sebab Adik baling Boomerang tu betul betul kena kat tangan Mama.  Sakit giler.  Straight away nangis.  Ohhh...sakit oh.  Kayu itu sangat keras.  Berdenyut denyut.  Malamnya terus biru.  Oleh itu, jangan terlalu yakin dengan statement anda sendiri.  Padan muka aku.

Dah kawan balik.  Ini kat Taman Bali (still in Lake Garden lah).  Ambik mood Bali sikit.
Kalau ada Ujin ni, mesti dia boring.  Ayat nyata "Bila nak balik.  Lambat lagi ke"


Angah yang sporting


No comments:

Post a Comment