Sunday, April 29, 2012

2012 04 28 Leaving Kuala Lumpur

Ari ni kitorang ada surprise untuk mak ngan ayah.  Apa dia??  Tunggu...

Pagi ini...

BTW, pagi ini ada perhimpunan Bersih 3.0 dan Lynas di KLCC dan Dataran Merdeka.  Suasana memang best.  Sana sini yang berkenaan memakai baju mengikut tema masing masing.  Alaa...macam kat Perbarisan Hari Kebangsaan tu lah...

Kitorang makan kat Restaurant Hameed behind Public Bank, Jalan Ampang.  Dah ramai orang berhimpun.  Polis pun ramai tetapi semuanya dalam keadaan terkawal. 


Tengarhari ...

Dah sampai Airport.  Nak pergi mana?  Haa ... Nak fly ke Kota Kinabalu.  Mak ngan Ayah dah sampai KLIA dulu.  He he ... kejap lagi kita bagi surprise ... Angah risau sangat takut tak jumpa nenek.  Alehh... nanti jumpa lah.



Flight from Kuala Lumpur pukul 2 petang.

Selalunya mesti ambil flight pepagi tetapi kali ini tukar sikit.  Better lah ambil flight tengahari.  Tak rushing sangat.  Sampai KK pukul 4:45 petang.  Kenapa lambat sangat??  Ada VVIP katanya.  Check punya check rupanya Muhyiddin in KK juga.  Lari dari schedule Bersih 3.0 ke??  Politician memang pandai...

Mak dah senyum bila nampak kami naik kapalterbang juga...


Kami menginap kat Hotel Horizon.  Ohhh...plz don't stay here.  Even though hotel ni baru tetapi sangat sesak nak pergi ke hotel ni.  Tak convenient langsung.  Mak stay kat bilik 9021.


Makan makan.  Kota Kinabalu memang syurga seafood.  Malam ni makan kat Seafood Village, Waterfront


Dalam perjalanan mencari Gunung Kinabalu...  Makan lagi... Kali ni kat gerai tapi sedap dan fresh lauk lauknya...  Sedap dan murah

No comments:

Post a Comment