Monday, August 6, 2012

2012 08 06 Perjalanan hidup saya hari ini

Pepagi lagi dah keluar.  Stop yang pertama adalah Pejabat Puspanita.  Jalan sangat sesak hari ini.  Took me almost an hour to reach the office from home tapi berbaloi kerana:-

First - settlekan semua bayaran dewan dan security deposit
Second - berjaya menukar tarikh from 16/09/2012 to 30/09/2012

Front door

Parking area

Kenapa tukar tarikh??  Sebab adik lelaki saya, Izam ada another wedding to attend.  Takkan kami kat sini, dia kat sana.  Ehhh. Tak boleh lah macam tu.

Pastu - pergi KWSP untuk dapatkan detail untuk study withdrawal

Then pergi jumpa Uncle Khairi kat Bangunan Kastam.  First time masuk Bangunan Kastam tu - takut.  Macam orang buat salah pulak.  Pay him too.  Senang.  Tak payah fikir fikir lagi.

It's almost 1:30 pm when I left his office.  Then decided to go to Jimi's boutique.  Unfortunately tutup lah.  Aiseyman.  Takpe lah.  Achieved 99% of things which I planned to do today.  Alhamdulillah.

Berbuka puasa - meja children


 Meja desert - muka kenyang.  Mata mengantuk

 
Main table

No comments:

Post a Comment