Monday, November 5, 2012

2012 11 04 Class in session

Subject yang membosankan sebab saya memang expert subject ni.  Repetition makes me bored. 
Moreover - kita kat Malaysia, ajarlah law kat Malaysia.  Yang pergi bagi case study Amerika tu buat apa?
Ramai student yang keluar masuk.  Reason - sejuk (orang tak ramai, aircond full blast, bilik kuliah kecik, asyik nak ke tandas je), boring & mengantuk.
Nama lecturer hari ini adalah Y Prabakara Rao - 013 3615 700.

Orang mengajar kat depan, saya main kamera kat belakang. 


Lelaki yang kat kanan tu Mohd Noor.
Perempuan yang baju pink tu Rieta.
Lelaki yang kat belakang Rieta dan berbaju biru tu Fikri.
Yang berjaket & berkolar orange tu Azizul dan yang depan sekali tu Ismail Mohd Taib.
Kerusi kerusi kosong tu adalah tempat duduk orang orang yang pergi ke tandas dan tak balik balik sampai lunch.

 

Shima in the class

No comments:

Post a Comment