Tuesday, November 13, 2012

2012 11 13 Cendol Wahab di Rampai Business Park

Pencarian mencari cendol kini bermula....

Ari ni makan cendol kat Rampai Business Park, Wangsa Maju
Tel No : 4143 5575

Review saya:-

Saya bukan penggembar no 1 cendol tapi bagi saya cendol ni ok lah tapi suami masih berpendapat cendol di Masjid Tanah is still the best.

Rojak + Sotong + Paru is d best....  sangat sedap.  Kuah kacang kurang sikit tapi rojaknya sangat best.  Jarang dapat makan sotong ngan rojak so thumbs up.

Service memang slow sikit tapi saya memang suke redah je kan, semua ambil sendiri so cepatlah berbanding ngan orang yang tunggu dan lihat.  Ha ha ha padan muka.  Bangun sendiri lah hoi.  Berat bontot ke.  Lepas tu komplen, service slow....  Sorry inilah review saya.

Harga
Cendol extra jagung                                                                   RM3.10
Cendol + Jagung + Kacang Merah + Pulut + Ais Kerim           RM6.80
ABC Ais Kerim                                                                          RM4.70
Rojak + Sotong + Paru                                                               RM10.00

Sekarang tengok gambar ok.






No comments:

Post a Comment