Saturday, December 1, 2012

2012 11 30 Hari terakhir Auckland/Melbourne

Sementara tunggu boarding untuk flight ke Melbourne.  YB Mustiran dipertanggung jawabkan untuk jaga kami.  Missing the other part of me ... in Auckland.  Hmmm... 



Mustiran & Khairi - bergurau senda.  Dia ni dah nak habis journey, barulah nak beramah mesra. 
Kalau tidak control macho je.   Kononnya.


Rashid the Robocop, updating his activity - for people back home.


Leela bz smsing.  Shoba bz finishing her fries which she misses since we arrived ...

Rashid the Robocop























Melbourne Airport.
Flight to Kuala Lumpur schedule at 3:30 am.  Everybody is tired.  Kelakar kan.  You maybe powerful in office, strong, energetic etc but when it's time then it's time to buzzz off...  Sweet dreams uouls...  Semoga ini boleh jadi kenangan seumur hidup kita.  Selamat jalan New Zealand.  Terima kasih atas semua kenangan ini.





Azizul - sedang menunggu peluang untuk landing...

Good night.  Dapat bau kasut pun boleh tidur...























Sukar untuk dimengertikan setiap detik yang kutinggalkan. 
Sukar untuk aku memulakan perjalanan ini seminggu yang lalu, sukar juga untuk kulepaskan pengalaman yang berlaku minggu ini. 
Kerjasama, kasih sayang, pengorbanan, dan keinginan menjadikan aku manusia yang berbeza hari ini.
 

No comments:

Post a Comment