Tuesday, January 8, 2013

2012 01 08 Hj Sharin Low

En Shuamy takde...outstation ke Bangkok so me and anak2 gi cari tempat makan lagi...  Kali ni gi makan kat Chinese Muslim Restaurant plak.  Restaurant ni sempoi sangat lah.  Memula anak2 macam takut takut nak makan.  Almaklumlah ada tulisan cina kat dinding restaurang tu...  Bila makanan sampai, itu semua dah tak pandang dah...
























Hari ni kami makan:-
(a)   Butter prawn
(b)   Tomyam
(c)   Itik BBQ
(d)   Tahu with Crab Meat
(e)   Ketam Telur Asin

Semua sedap.  Usually, harga makanan tersebut mesti cost core than RM200 tetapi surprisingly...RM110.00 je.

Lupa pulak nak cakap.  Kami order air banyak sangat sampai bungkus bawa balik lagi.  Fuhh...kenyang.  Alhamdulillah. 

Ehh...kami makan kat Restaurant Hj Sharin Low yang terletak di Bukit Antarabangsa. 


No comments:

Post a Comment