Tuesday, January 1, 2013

2013 01 01 Selamat Hari Lahir, Shayang

Hari ni birthday suamy...  Ini gambar birthday boy sebelum sarapan.

Birthday gift dah bagi tempohari ... hari ini surprise makan makan plak ... 
Untuk menjadikan "surprise" menjadi, I yang memang pandai ni, membz kan suamy dengan pelbagai chores supaya beliau tak perasan ...  Yehaaa...

Sarapan dulu.  Penting untuk menguatkan minda.  Sarapan ari ni kat:-
Pappa Rich
No 191-G, Wisma CKE, Jalan Lancang, Off Jalan Cheras,
5th Mile Cheras, 56100 Kuala Lumpur














Lepas sarapan...gi cari buku anak anak kat Jalan Tuanku Abdul Rahman plak...













Pastu gi Ampang Point sebab buku "out of stock"

Masih tak jumpa buku yang dicari, heading to Pustaka Rakyat, Bandar Baru Ampang...  Kepala saya dah start berdenyut denyut.  Oh please, jangan bagi saya sakit ari ni...
 
Then heading home...
 
Buntu memikirkan tempat surprise makan makan ni.  Really stressed...  tapi kemudiannya Astro mengulang tayang siri masak memasak Master Chef so apa kata kali ni makan kat Restoran Chef Zubir pulak lah..  Buat reservation terus.  Pukul 4 petang dan call adik beradik.  Nasib baik semua orang free.  Kek pulak minta adik belikan.  Hopefully En. Suamy suka...

Ya Allah ... terima kasih atas kasih sayang, ihsan dan rahmatMu kerana memberikan aku seorang suami yang tidak sempurna tetapi sentiasa cuba menjadi insan sempurna buat kami sekeluarga.


Tempat makan kami ari ni adalah:-
Laman Grill
No 33, Block 5, Laman Seri Business Park
Seksyen 13, 40000 Shah Alam
Tel : 03 5523 7386






Layan gambar lah... 

Muka terkezut

"Senza di te la mia vita non ha senso" (Without you my life makes no sense)




 

Selesai semuanya .... sekarang layan kepala saya yang berpusing pusing macam gasing ni plak.  Oh sungguh sakit.  Nak gi klinik plz.  Plzzz...




No comments:

Post a Comment