Sunday, September 29, 2013

2013 09 28 Surprise party for the twins

Bising sangat anak2 saya ni, sampai tulis kat dalam diary diaorang that we forgot their birthday.  So sad.  At 9 years old boleh fikir macam tu.  Nak harap Papa dia organise, baik dia fikir weekly affair kat padang.  So selfish!!

Ari ni ada weddin kat Ideal Convention Center, Kota Damansara.  Layan gambar dulu yer.







Pastu rushing for these last minute arrangement...ini lah hasilnyer.

At 4:30 pm, call Ujin ...
At 5:00 pm, call Zainal's ... ada yang trying to make me angry by not able to attend...hallo, please don't make my arrangement hay wire ok!  Geram sebab nak coordinate satu battalion ni, bukan senang...
At 5:56 pm, booked Muhibbah Restaurant, Penchala
At 6:05 pm, gi Great Eastern Mall - for balloons...
At 7:15 pm, gi jemput Ujin
At 8:00 pm, left Taylors for Muhibbah...

My brain can't stop thinking...whats next...sehinggalah....

After so long, 3 beradik ni berkumpul semula

Princess saya

Princesses of the day

Killing time with Arts & Craft

Tomyam campur, buttered prawn, seafood omelette dan kerabu pucuk paku






Susah sungguh nak bakar lilin tu sebab angin kipas kuat sangat

Muka happy anak nak saya


Hadiah from Pak Lang - blanket lembut

Cousies



Anniversary parents pulak

Lauk hari ni:-
(a)   Ikan Kerapu Miang x 2
(b)   Tomyam Ayam
(c)   Tomyam Campur
(d)   Buttered Prawn x 2
(e)    Lemon Chicken x 2
(f)    Asparagus Belacan x 2
(g)   Kerabu Pucuk Paku x 2
(h)   Seafood Omelette x 2
(i)    Sotong Goreng Tepung x 2



Suap kek

Love this moment



Dolls tu dari Mak Ngah

Anak bujang saya dah pandai pose for camera.  Perubahan



Total harga makanan hari ni - RM510.40
Kegembiraan anak anak - countless

Untuk yang berminat nak ke Restoran Muhibbah ni, alamatnyer adalah:-
Lot 2851, Jalan Sri Penchala
Kg Sg Penchala
60000 Kuala Lumpur

Telephone : 7727 3153

No comments:

Post a Comment