Sunday, October 20, 2013

2013 10 20 Berita dari tandas KLCC

I wonder whether korang pernah mengalami perasaan ini...

Marah tak kalau kita pergi tandas yang mempunyai kemudahan beristinjak tetapi airnya cuma memancut macam tak bagi kita guna air tu pun....  To KLCC Management, please increase your social responsibility... Mungkin diaorang takut air disalah gunakan tetapi...korang kan ada ramai cleaner, takkan lah diaorang tak boleh mop tandas selalu.  Normally, cleaner tu duduk rewang speaking Indon ngan co worker diaorang jer...

Upset!!

Dalam bahasa kasar - macamana nak cebok???
Kedudukan air tu tak sesuai langsung.



No comments:

Post a Comment