Tuesday, December 31, 2013

2013 12 30 Langkawi Day 02

I have arranged hubby untuk pergi menyabit kat 99 East Golf Club, so kitorang pun pergi berjalan jalan.
Mula mula, sarapan dulu...
Sarapan dulu


Dah lama tak datang visit Pasir Hitam ni.

Pantai Pasir Hitam
Angah my little model

Air kelapa muda
Buffalo Park - new attraction in Langkawi.  Sesampainya kami ke sini, we were welcome by smell of newly cut grass dan bau "najis" kerbau.  Good exposure untuk anak anak yang tak pernah tengok kerbau dan a sweet memories to mak ngan ayah.  Kenangan mengusik jiwa.

Buffalo Park
Alhamdulillah mak sihat sepanjang perjalanan
di Langkawi

Ayah minum freshly squeeze susu kerbau
Hot from the buffalos.  You should try it!!

Steak kerbau pun ada.  Adik kata "nyum nyum" tetapi
lebih keras dari steak kat Victoria Station.  Hmm
 Datang ke Langkawi, tak sah kalau tak menziarah kilang gamat nyer.  Tempat tempat wajib kunjungi di Langkawi ni.

Mak cari gamat lepas bersalin.  Order from Kuala Lumpur

Dah penat round Langkawi, makan makan, minum minum, shopping shopping.  Balik lepak kat rumah pulak.

Senyuman mak yang sangat ku rindui berlatar
belakangkan anak anak dan suami

Rumah kami (untuk 3 hari) yang awesome

Swimming sampai kecut - untuk kami jer

No comments:

Post a Comment