Monday, December 23, 2013

2013 12 22 Istana Budaya - Bahayanya Wanita

Ini kali ke dua kami ke Istana Budaya menonton teater.  Yang pertama kerana naskhah nyer yang hebat (lakonan Aznil Hj Nawani) dan yang ke dua ni kerana anak anak teringin sangat nak berjumpa Zizan Razak secara dekat.
Bersama para pelakon

Semangat Nasionalisme
My verdict - cerita yang agak perlahan dan dah boleh agak kesudahannya.  Props pulak (I'm not the expert) tetapi macam sama jer.

Zizan bersama isteri isterinya
Erra Fazira, Umie Aida, Nora Danish dan Erma Fatima (tiada didalam photo ini)

Sesi soal jawab - napa awak kembar tapi tak sama muka??

Anak anak happy - ok jer lah.

Mungkin 100 tahun lagi - tandatangan ni boleh dijual dengan jutaan ringgit.

No comments:

Post a Comment