Monday, December 30, 2013

2013 12 29 Penang Lone Pine Hotel - Langkawi Seri Chenang Resort

Our flight is at 2:10 pm and everybody thought we are heading home.  Apa yang mereka tak tahu adalah we are going to another destination ... LANGKAWI...
Makan dulu kat Penang Airport
Ayah kata - Line Clear ni tak sedap sangat lah...
Untuk pertanyaan : H/P 012 438 6210

Sebab takut rahsia terbongkar, I did all the bookings myself, pay them secretly, queue at the check in counter alone and did everything by myself.  All this while pun semua buat sendiri, so, memang tak weird sangatlah for everyone bila I did everything...

Sempat ambik gambar ayah tertanya tanya bila
Captain sebut "Langkawi".  Muka suspens hoo
Dalam kapalterbang, tetiba hubby tanya "ehh...kenapa kapal terbang ni pusing balik hah?"  Ayoyo -  I diam jer sampailah flight captain tu bagi announcement ... we are bla bla bla above the sea level and the weather in LANGKAWI are ... My mum, hubby and everyone else look at me and asked whether we wrongly took the flights.  He he he temberang sudah pecah...  btw semua orang ENJOY!!

Cari laksa dan cendol dulu
Laksa Seekor Ikan at ZAM Rojak Madu
Airport.  Should try everyone.  Sedap


3 hari ni kitorang duduk kat sini
Ayah tak nak keluar dari bilik nyer...

Bersantai kat serambi rumah
Dah lama tak lepaks macam kat kampung

Dinner malam ni kat RASA.  Sangat sedap
Ehhh...nak tengok rumah kami tak?  Ini dia... cantik kan...  Berminat??

Alamatnya adalah:-
Seri Chenang Resort and Spa Langkawi
Lot 1150, Pantai Chenang, 07000 Langkawi Kedah Darul Aman

Telephone No : 04 955 8275

Rumah Kedah pilihan kami

Serambi yang sangat inviting

Love the wood work


No comments:

Post a Comment