Monday, January 20, 2014

2014 01 19 Ahad yang sibuk

Ari ni program back to back so kena arrange timing betul betul.



Rainbow Cake dari Bisou Bake Shop, Suria KLCC
RM12.00
Lepas sarapan, kami terus bertolak ke Seremban.  Mak ngan ayah nak kenalkan kami dengan anak anak abang ayah di Jalan Tunku Kurshiah, Kg Merbah Indah, Seremban.

Adik, Balqis dengan kak Ina Nasir


Lebih kurang pukul 3:00 petang kami pun meminta diri untuk pulang.  Singgah dulu kat Hj Shariff Cendol di Seremban.

Cendol ngan Rojak

Hubby nyer verdict - cendol kat sini tak sesedap
cendol kat Masjid Tanah

Cendol dan Rojak
Abis minum, terus bergerak ke Lenggeng.  Anak2 ada riding class pukul 4:00 petang tetapi sebab singgah minum cendol tadi, kami sampai AS Equestrian pukul 4:30 petang.

Minggu lepas Angah dah jatuh dari kuda tetapi
ari ni masih determine nak riding.  Ok lah tu...

Kuda ni been bullying Angah since starting.
Naughty!!


No comments:

Post a Comment