Monday, February 10, 2014

2014 02 09 Sekitar majlis harijadi Mohd Ruzain

Persiapan untuk meraikan hari lahir putera kami, Mohd Ruzain Azizul.  Moga menjadi anak yang soleh, berjaya di dunia dan di akhirat.  Harapan kami, agar, walau bagaimana tinggi pun kejayaan yang akan dicapai nanti, janganlah lupa kami ibu bapa yang bersusah payah memberi kebahagian dan kemudahan kepada mu wahai anakku....  Sayangi dan hormati lah kami...

Pagi ... cari balloon
Pening kepala dan badan suam suam

Badan panas tetapi still pose


Tengahari - collect cake from Fara.  Kalau berminat boleh call 017 211 6866 atau boleh tinjau blog Fara kat http://mummyzarascottage.blogspot.com/

Kek yang istimewa - untuk orang yang istimewa

Chocolate cake yang tidak menjemukan




Kek dan helium balloon


Malam - jemput Ruzain dari kampus.  Mood dia tak bagus sebab assisgnment banyak giler dan I kidnap him from his meeting.  Actually, dulu dulu kalau mak ngan ayah buat apa apa pun, kami adik beradik akan menunjukkan muka yang manis dihadapan tetamu walaupun dalam hati macam nak jerit jerit.  Ini semua untuk jaga air muka mak ngan ayah.  Malangnyer anak anak tak faham apa itu, "maruah mak bapak".  Sedih

Semoga usia 21 tahun itu memberi makna yang
lebih buatmu anakku.

Thanks buat tetamu yang hadir

Budak demam

Abah pun datang juga memeriahkan majlis kami

Takde perasaan bersalah langsung.  I'm upset




Birthday boy & dancers











No comments:

Post a Comment