Sunday, March 9, 2014

2014 03 09 Bila Takde Air

Dah 2 minggu, water rationing kat Selangor ni...
Hari ni kami bertekad untuk mandi sepuas puasnyer kat Sunway Lagoon.  Family package adalah RM275 untuk 2 adult dan 2 children.  Kalau tak harganya seorang RM90.  Waduhh... Jom mandi puas puas.


Ini aje gambar yang kami ada sebab tujuan datang nak mandi ok
Lagipun waktu mandi macamana nak ambil gambar.  Semua barangan peribadi disimpan di dalam loker.

Macam tak takut jer...

No comments:

Post a Comment