Monday, November 24, 2014

2014 11 23 Jenjalan

Ari ni suamy pergi menyabit kat Bangi.  Hantar then terus ke MAHA di Maeps.

Besar sungguh tempat pamerannya tetapi kami hanya tertarik dengan pokok buah buahan dan bunga bungaan.  Dah beli pokok yang berkenan di hati kami hantar pokok pokok tersebut ke Melaka sebab mak ngan ayah ada kat sana.  Mak ngan ayah ada kat kebun, so singgah kebun terus.  Sedihnya tengok rumah nenek.  Inilah rumah aku ditunangkan dengan suamiku dan inilah rumah dimana kami semua berkumpul.  So sad.


Bila dah ambil suamy dari Golf Course, terus ajak gi Melaka.  Makan kat Bandar Melaka lepas tu pergi tengok Light & Sound.






No comments:

Post a Comment