Monday, March 2, 2015

2015 03 01 Jemputan walimatul urus di Taman Muhibbah, Kajang

Hari ni kami akan menghadiri jemputan perkahwinan di Taman Muhibbah, Kajang.  Tuan rumah, kakak suamy, minta adik dan angah jadi flower girl.  Diaorang dah besar, so, boleh lah kot...

Kami solat dulu di Surau.  Ada tazkirah pagi ni, so tunggu tazkirah dulu.  Anak anak tak sekolah ari ni, so bolehlah stay sekejap.

Sebahagian dari jemaah wanita yang mendengar tazkirah dibarisan hadapan.  Khusyuk sungguh

Sebahagian dari jemaah lelaki pulak

Penceramah...maaf nama tak ingat
Lepas tu, siapkan anak anak dan kami bertolak ke Kajang.



Puteri puteri syurga kami
Layan gambar kat pelamin ok.  Kat luar panas giler...




Love this one

Ekspressi sedih.  Mcm kena paksa jadi flower girl

A little ceria

Happy bila janji nak belanja aiskrim.  Hmmm


Cantikkan dress ni.
Jika berminat gi kat Medan Mara dan cari "Jahitan Roaini"



Sementara tu, diluar pulak...



Dah mengantuk



Kat meja makan beradab



Stress...panas

Flower girl tengah tunggu queue untuk lead the entourage
Ehhh...kami pun nak bergambar kat pelamin gak..


No comments:

Post a Comment