Sunday, March 15, 2015

2015 03 14 New passion dan ziarah abang ipar di HKL

Sekarang ni I ada new passion.  Mencuba untuk menanam ros.  Hasilnya...  tara...  Macam tak caya kan.  Haa... cubalah..

Please don't ask me ID of this rose.

Cantikkan.  Subhanallah

Baunya harum tapi kena cium dekat dekat

Yang ni petal dia tak tebal sangat



Yang ini paling kuat - boleh stay bloom more than 2 weeks.

Allahuakbar


Dah hampir tamat tempoh hayat




Hydrangea yang comel

Ada dua pasu jer

RJ - Ros Jepun
Petangnya, kami suami isteri pergi ziarah abang suami kat Hospital Kuala Lumpur
Tingkat 5, Wad 28, Katil 13C



BNgah dan anaknya pun ada sama

Rancak bercerita

Lepas ziarah, hari dah senja, kami decided to solat dulu di Masjid Wilayah.  Untung cuti sekolah dan untung anak anak kat rumah mak.  Ada can, solat kat Masjid.  Yesss...


Suami saya sedang kusyuk dengar tazkirah

Cantik sangat dan cozy sungguh.  Rugi tak datang

Semoga esok lebih baik dari hari ini.  Insha Allah
Dah solat, perut lapar.  Makan kat Medan selera, Restoran D'Arab, opposite Bangunan Kerajaan, Jalan Duta tu.  Harga dia pun tak lah mahal sangat.  Sedap juga nasi arab dia.
Untuk satu dulang (dua orang makan), kami makan rebut rebut.  Seronok juga.  Harganya lebih kurang RM34.00 + air lebih kurang RM50.00.  Oklah tu sebab nasi tak habis kami bungkus bawa balik bagi Ujin lagi.  So, RM50.00/3 orang = RM16 seorang.


1 pinggan share dua orang
Cute kan suamy saya.  Orang beriman makan - tunduk jer.

No comments:

Post a Comment