Wednesday, March 25, 2015

2015 03 24 First Day Archery

Budak kecik saya ni, nak try Archery so hari ni, first day Archery lesson kat MSN.  Tak tahulah ok ke tak.  Sama sama lah kita tunggu dan doa untuk budak kecik saya ni ok.

Nak van pergi MSN.  Sebelah dia tu, Aisyah Atikah
Anak anak pergi Kumon so I and suamy gi solat kat Surau Al Mutmainnah, Pandan Perdana.  Ada tazkirah pulak tu.  Tapi lepas je berjemaah solat Maghrib, Angah dah call.  Kelas Kumon dah habis katanya.  Aiseyman.  Kena pergi ambil dia dulu dan bawa ke surau.

Sempat buat revision, Sains lagi sebab esok ada test.

No comments:

Post a Comment