Saturday, April 18, 2015

2015 04 18 Kids Day Out

Percaya tak kalau saya kata, anak anak kami yang berumur 11 tahun ni pandai planned ngan kengkawan sekelas untuk pergi main bowling.

Berbeza sungguh waktu membesarkan anak bujang dulu.  Even now, anak bujang saya tak pandai keluar kalau takde sebab.

Pagi... sarapan dulu kat Texas Chicken, Sunway Pyramid.  Nape pergi Sunway untuk breakfast?  Sebab anak anak nak gi Daiso yang kat Sunway.  Nak cari barang barang untuk buat squishy katanya.



Orang sibuk makan, dia sibuk Whatsapp

Suamy pun sama.  Chatting ngan XSchoolmate jer
Lepas makan dan Daiso, kami pun bertolak ke Wangsa Walk.  Anak anak nak dating ngan friends for bowling.  Ikut kan ajelah.  Bolehlah mak bapak dating juga.  Teringin nak tengok Fast & Furious.  Movie ni 18SX.  Alhamdulillah ada show pukul 3 pm.

Couple seat
Lepas movie, suamy gi jengah anak anak.  Tak habis lagi diaorang ni.  Kami gi solat dulu kat bawah lah.


Happy Faces


Malamnya, layan anak bujang makan kat Bubba Gump pulak.
Terasa macam nak makan kat Bubba Gump yer?.  Oklah, Ini adalah harga makanan yang kami makan hari ini.  Jadikan panduan untuk withdraw dan sediakan duit atau credit card ok.

Speckled Lemonade Blueberry - RM12.90
Speckled Lemonade Strawberry - RM12.90

Hot Chocolate - RM9.90
Lemon Up Pink (including glass) - RM24.90
Kids Burger - RM12.90

Kid Fish & Chips - RM12.90
Shrimp Bisq Mac & Cheese - RM24.90
Image result for shrimp mac and cheese bubba gump
Rib Eye Steak - RM58.90
Scampi - RM32.90

Bourbon Fish - RM35.90
Chocolate Dream Cake - RM15.90

Gambar takde sebab bila makanan dah datang, semua orang jadi piranha.  Tak sempat.
Ehh...kids eat for free ok.  And jangan lupa 6% GST ok.  Kat sini tak ada 10% Service Tax.






No comments:

Post a Comment