Tuesday, April 21, 2015

2015 04 21 Yang Patah Tumbuh Yang Hilang Berganti

Alhamdulillah .... newcomer.  No no no... not mine.  My SIL lah.  Moga dipermudahkan.
InshaAllah baby ini akan lahir pada 18/11/2015.  Kita boleh celebrate sama sama kan baby kecik.  Jangan lawan tokeh sudah...




Meanwhile, pepagi dah report duty kat HUKM.  Untuk mak nyer first visit ke Nefrology. 8.56 am dah sampai kat sini.  Waiting and waiting

Ramai sungguh pesakit yang menunggu giliran
 2 jam berlalu.  Macam tak bergerak jer nombor ni.  Ini mengakibatkan marah.

Lama betul
 Finally at 11.18 am, baru nama dipanggil.  Dr ni pulak...asyik nak perli perli je.  Mana kad kuning??  My mum dengan innocent nyer kata..."tak bawa Dr".  Of course, I would do the same.  "oh!! kat rumah cucu nak baca yer"  Kata doktor tu.  Hmm...kalau diikutkan hati .... hmmm....


Result was not impressive, sebab tu lah I masih keep cool
Mak perlu ambil Vaksin supaya JIKA perlu menjalani dialysis, mak lebih kuat menahan dari terkena virus yang disebabkan oleh darah.
Poor little mak.
Ya Allah, please do not hurt her.  Please kasihanilah beliau


Strong face but little heart


PM - layan anak anak pulak... Nandos time before Archery



Hubby been the best Manager supervising the process

Orang ajar dia senyum.  Haishhh... serious lah sikit


Fokus please

Siap pasang.  Shoot dua tiga kali pastu wrap...
Aduhh 



No comments:

Post a Comment