Wednesday, June 17, 2015

2015 06 17 Menjelang Ramadhan 1436 H

Last day, sebelum Ramadhan.  Pagi ni kami sarapan kat Nasi Lemak Antarabangsa.  Pastu Solat Dhuha kat Masjid Kg Baru.  1st time masuk kat masjid ni.  Besar dan cantik.  Even though sedang dalam proses pengubahsuaian, tetapi ruang solat tetap terjaga.  Check this out...



Malamnya, kami solat Isya kat Masjid Al Azim, Pandan Indah.  Ramainya orang - almaklumlah malam pertama menjelang ramadhan.  Berpusu pusu orang datang untuk Solat Terawih.  Alhamdulillah.  Islam masih kuat walaupun solat berbudaya (solat ramai2 pada waktu tertentu sahaja).

Malam esok nak cuba solat kat ruang atas pulak
Yg ada window ornament yang warna hijau tu...

Pengumuman dari Setiausaha Masjid

Buat homework

Science Homework - tak boleh buang masa
Penceramah hari ni...5 min jer.  Sempoi sungguh.

No comments:

Post a Comment