Monday, June 22, 2015

2015 06 21 Ramadhan 04 1436 H - Movie Day Out - Minion

Ari ni bawa anak anak pergi tengok movie dekat 1Shamelin.  Movie pukul 2 petang.  Beli twin seaters RM17 per pax.  My review - not so syok lah.  Its just an introduction to how they (the Minions) met Gru (so called Super Villain).

Gambar ni kami ambil dalam perjalanan ke parking.  Ada yoga dan meditation centre rupanya kat 1Shamelin nih.  Orang melayu ni, kononnya nak cari ketenangan masuklah dalam centre ni tanpa menyedari propaganda senyap yang disebarkan oleh orang orang Buddha ni.  Peace Yooo..




Malamnyer, kami dinner ngan anak bujang kat Sunway.

Dah lama tak ambil gambar sekeluarga

Permintaan anak bujang - brownies icecream

Anak bujang.  Tetap manja.  My baby boy forever

Anak anak syurga.  InshaAllah
 Lepas berbuka, cari dessert pulak.  Terjumpa Booza.  Booth baru nih...

Kalau ni icecream Turki yang selalu trick orang tu, mesti Suami kena main jap lagi ni

Kan betul.  Dah kena... Jangan Suamy den "keluar asap kat hidung" udah...

Main main yer....  Bila nak sudah ni?

No comments:

Post a Comment