Saturday, July 25, 2015

2015 07 25 Syawal 09 1436 H - Keberkatan Syawal bersama TBS dan di Kota Damansara

Hari ni kami dapat jemputan kahwin dari Hj Hamdan Nordin, En. Suamy's nyer school mate (TBS) di Masjid Tanah.  Layan kan jer lah.  Selagi tak lari dari landasan yang sepatutnya, akan ku ikutkan tetapi jika dah melampau sangat - memang nak kena tegur ni sebab dah banyak kali kena "main" dengan "kawan" pun masih lagi percaya dengan kawan.  Tak kira lah kawan tu kawan sekolah ke kawan pejabat ke.  Bila kita susah (dah dekat 1/2 tahun dah ni) takde sorang pun yang ambik berat.  Hampeh...

(Mood geram)




Jasad ngan kami, soul dah sampai kat group TBS tu...
Lepas tu kami bawa seorang dari teman suamy (Mohd Din the pilot) to try cendol famous di Masjid Tanah...

Then ke rumah Zulkarnain di Pulau Sebang ... for Aidil Fitri gathering


Dah sampai Pulau Sebang ni, kalau tak ziarah rumah Abah, memang melampau...
Singgah sekejap.



Last sekali... pergi rumah B Ngah di Kota Damansara.  Jemputan Aidil Fitri juga tu.  Makan laksa johor hari ni.  Nyum nyum

Alhamdulillah.  Perjalanan tanpa sekatan dan hati pun masih cool.
Mencari keberkatan Aidil Fitri

No comments:

Post a Comment