Wednesday, August 19, 2015

2015 08 19 Nasi Kandar Kudu Bin Abdul Jalan TAR

Pernah tak korang try nasi kandar Kudu di Jalan TAR.  Should try sebab...pengalaman yang sangat berbeza.


Nasi campur - ayam goreng garing, kari, kuah kicap, telur, bende

Look at the queue yang sedang building up tu..

Puas hati walaupun tahap kebersihan agak membimbangkan

Puas hati dapat makan kari

Queue lagi
Ehhh.... Johan dan isteri pun makan kat sini...

Celebrity pun beratur tengah panas tu..tak complain pun.
Meanwhile... kat rumah.  Dua ekor anak kucing (orphanage) ni tidur dengan gembiranya atas kasut En. Suamy.

Ed (Adventure)

Koritsu Tekina ("Efficient" in Japan)
Thank you Allah.  Semoga kedua dua kucing ini hidup aman dan sentiasa sihat bersama kami.  Amin

No comments:

Post a Comment