Tuesday, August 25, 2015

2015 08 25 Adventure (Ed) & Koritsu Tekina (Tekina) First Clinic Experience

Tak tahan dengan keadaan anak anak kucing, me bawak mereka ke Vet yang terletak berdekatan dengan Tesco Ampang.  Actually, ada banyak Vet tetapi me refuse to go sebab mesti clinic tu attend anjing sekali.  Oh no no no....

Cari punya cari, jumpa "Klinik Haiwan Mesra Ampang".  Alhamdulillah.
Nak share alamat ni untuk korang juga

Mesra Pet Clinic (Pet Shop juga ok)
No 40, Jalan Pandan Prima 2
Dataran Pandan Prima, Ampang
Kuala Lumpur
Tel : 9201 1210

Waktu perniagaaan
Isnin - Ahad - 11 pagi - 9:30 malam


Tekina diberi ubat cacing

Vet ni takde pakai glove pun.  Ehh tak takut berjangkit ke??

Attendant vet

Turn Ed pulak makan ubat cacing
Vet tu bagi ubat sapu dan mesti mandi kan Ed ngan Tekina 2 minggu sekali sampai baik...

No comments:

Post a Comment