Thursday, January 7, 2016

2016 01 07 Mencuci karpet dengan Syarikat Chem Dry (Malaysia) Sdn Bhd

Untuk anda yang ada masalah karpet berbau busuk, kena kencing kucing, banjir dan lain lain lagi, silalah hubungi Syarikat Chem Dry (M) Sdn Bhd ni.  Service memang bagus.  Sekejap je dah siap - 30 minit untuk cuci dan buang kekotoran dan proses mengeringkan adalah secara manual.  Biarkan aje ditempat yang anda nak letak karpet tu.  Dia akan kering sendiri dalam masa 2-3 jam.

Harga pulak, ikut saiz karpet rumah anda ok.

Untuk rumah saya, 160 cm x 230 cm
Onsite charges - RM159 + 6% (GST)
(buat kat premis anda)

Factory charges - RM200 + 6% (GST)
(diaorang akan collect dari rumah, cuci, keringkan dan deliver semula)

No telefon Chem Dry adalah - 03 9171 3122 atau 019 314 7110 (Jennifer)


Sedikit gambar sewaktu proses mencuci dilakukan.  Semoga bermanfaat.







No comments:

Post a Comment