Sunday, June 5, 2016

2016 06 05 Menjelang Ramadhan

Hari ni kitorang dinner kat Rasa Utara.  Dulu dulu, Restoran Rasa Utara cuma ada dekat Bukit Bintang Plaza.  Sekarang yang dekat BBP tu dah tutup.  But seriously, Restoran ni berbeza ambient dengan yang dulu.  Makan cepat cepat, pastu balik sebab malam ni dah start Terawih.  Of course, esok Ramadhan pertama.  InshaAllah.


Jika ada yang berminat untuk mencuba masakan disini, alamatnya adalah:-

Rasa Utara (RU Cafe Sdn Bhd)
Berjaya Times Square
Tel : 2110 0884

Menu yang kami pilih untuk makan malam kami adalah:-

Ayam Goreng Cili Lagenda - RM17.74
Ayam Goreng Berempah - RM17.74
Kailan Ikan Masin - RM12.08
Sup Tomyam Utara - RM21.51
Telur Dadar - RM8.30
Nasi Putih @ RM2.64 (per pax)
Sago Gula Melaka - RM6.42 (per bowl)
ABC - RM7.36
Calamansi Asam Boi - RM6.42
Air Sejuk (Ice water) - RM0.47
Teh O Limau Laici - RM6.42
Sirap Limau - RM6.42
Samosa Ayam - RM6.42

Jangan lupa, restoran ini ada GST yer.  Harga diatas tu belum termasuk GST tau.
Jangan tanya saya kenapa harga dia ada sen sen kat belakang tu yer sebab seriously saya pun tak tahu.  Agak funny charge customer ngan sen sen tetapi round figure kan total price nya ke "the nearest cent".  

No comments:

Post a Comment