Saturday, June 11, 2016

2016 06 11 Ramadhan 06 - Berbuka puasa di Seremban

Hari ni kakak ipar di Seremban, menjemput untuk tahlil dan berbuka bersama.  Makanan yang paling sedap yang kakak ipar akan buat adalah masak lemak daging salai.  Fuyoo memang terangkat.  Sedap giler.  Pekat, melekat, yummies...  Belum ada orang boleh lawan lagi masak lemak ni.

Mak den nyer speciality masak asam pedas, so bukan competitor hokeh...  Mak nyer asam pedas memang terbaik.

Sedang menunggu masa untuk berbuka

Cuba lihat kepekatan kuah masak lemak tu.
Dipasangkan dengan ayam goreng berempah lagi.

This is actually 2nd round for my child.  Sedappp


Makan jer jangan berhenti...

Orang lain dah sudah.  Anak anak masih kayuh lagi.  Hu hu


Sebelum pergi ke Seremban, pagi tadi pergi buat payment beli scootor.  Fathers' Day Scooter.


Untuk yang berminat menempah motor, boleh hubungi Shah dari M H Chua & Sons Sdn Bhd - 014 774 2860.
Pengalaman kami, beliau very responsive, tak pushy, tak obnoxious and a good salesman.  Alhamdulillah.  Allah pertemukan kami dengan beliau.



No comments:

Post a Comment