Sunday, July 24, 2016

2016 07 24 Syawal 19

Last week anak anak memang kena study dan fokus kat trial.  So minggu ni macam reward week lah.  
Bawa anak anak gi Rasah, Seremban, kawan suamy nyer open house.  Tq En. Ismail B. Hj Abdul Samad.  Kami sangat kenyang dengan hidangan makanan yang enak enak ni.



Dalam keadaan yang sangat kenyang tu, kami pergi open house/birthday party kakak ipar kat Seremban pulak.


Cute kan buaian ni...
Bila kami sampai KL, jiran kat Taman ni pulak buat open house.  Oh no... kami wakilkan suamy jer lah dan kami anak beranak pergi makan Nandos hari ini.  Nyum nyum

No comments:

Post a Comment