Tuesday, July 26, 2016

2016 07 26 Mudah.my Meja Bulat

Dah lama, kami berhajat nak jual meja bulat ni sebab kami 5 beranak under utilised the table.  Morever kami ada satu lagi meja makan yang boleh memuatkan 8 orang.  Jadi, kami pun mengiklankannya didalam Mudah.my.  Ramai yang bertanya tetapi I am not so keen (tak tahu kenapa).  Akhirnya, En. Nata Ismail ni menghubungi kami pada 24/07/2016.  Kami bersetuju menjualkannya kepada beliau dan akhirnya meja bulat ini bertukar tangan.  Wahai meja bulat, kami harap awak jaga tuan baru awak baik baik sebagaimana awak jaga kami yer.  InshaAllah, Allah akan pertemukan kita lagi.  Kami tak benci awak.  Kami sangat sayangkan awak.  Sebab tu, kami sentiasa gunakan awak, kami belai dan sentiasa pastikan awak bersih dan berkilat.sehingga hari akhir awak dengan kami.

Terima kasih banyak banyak wahai meja bulat.
Kami sayang awak!!



Ini En. Nata Ismail, pengusaha kitchen
cabinet tradisional (berasaskan ukiran) di Sg. Buluh


Selamat Jalan wahai meja bulat berkerusi enam

No comments:

Post a Comment